Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

dimarts, de juny 03, 2014

L'IES Penyagolosa, el més guardonat de la província en les Olimpíades Acadèmiques 2014.

El diari-digital de Castelló s'ha  fet ressò del lliurament dels diplomes de les Olimpíades Acadèmiques 2014 en les seues diverses disciplines a la Universitat Jaume I.

L'acte ha estat presidit pel rector, Vicent Climent, acompanyat per  la vicerectora d'Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar García Agustín i altres autoritats.

L'IES Penyagolosa, que aquest curs celebra el 50 anniversari, ha estat el centre que ha obtingut més guardons amb un primer lloc en Física i tercer en Matemàtiques de l'alumne Alaá Moucharrafie Abdulsamad, un segon lloc en Biologia de Jesús García Vázquez, un tercer premi en Física d'Andrea Rierol Ram i un segon lloc en Història i Patrimoni de Víctor Bellés Blasco.

L'estudiantat guardonat ha rebut un diploma acreditatiu i un premi de la Universitat per valor de 100 euros. A més, aquells estudiants premiats que es matriculen en alguna de les titulacions que s'imparteixen en la Universitat Jaume I rebrà 600 euros i tindrà la possibilitat de participar en programes com «Estudia i Investiga» o els «Premis a l'excel·lència acadèmica», entre d'altres.

Vicent Climent ha destacat el gran talent d'aquests estudiants i, especialment, el seu esforç i treball continuat. «Si hi ha alguna cosa que òmpliga de satisfacció a tot professor i investigador és que la gent jove, els alumnes, ens superen i veure que l'esforç que hem fet per a estimular vocacions ha donat fruit» ha assenyalat. Així mateix ha instat a aquests joves a no perdre la curiositat i la il·lusió per conèixer. Finalment, ha convidat als alumnes a continuar amb els seus estudis superiors en la Universitat Jaume I i els ha demanat que adquirisquen el compromís de retornar a la societat tot allò que els ha aportat l'educació pública.

Enguany la inscripció a les proves ha sigut de 478 alumnes de 36 centres de batxillerat dels varis pobles de la província, la qual cosa suposa un rècord de participació en aquesta iniciativa, sent la prova de valencià la que més inscripcions ha acumulat amb 210 concursants.

També et recomane:

Related Posts with Thumbnails