Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

divendres, de juny 06, 2014

Visitem el Museu "El Carmen"

Després de fer un recorregut pel barri jueu d'Onda i veure el seu castell, hem visitat el Museu de Ciències Natural del Carme d'aquesta població.
L'alumnat ha pogut veure la fauna de diferents zones de la Terra i altres curiositats que tanca el Museu.
El director ha anat explicant al nostre alumnat de 1r de l'ESO cadascuna de les tres plantes de les que consta el Museu.
Començant per la planta baixa hom ha anat recorrent les 32 vitrines amb la fauna del món. En la planta primera es troben les aus de grandària menor tot just amb les seccions d'Osteologia, Anatomia, Malacologia, Oologia, Fitopatologia, Entomologia i Botànica.


A la segona planta hem pogut contemplar un estudi de la matèria, la formació de l'Univers, la terra, l'evolució fins a la vida i fins avui.
L'alumnat, en principi ha passat a l'aula de projecció on el director del Museu ha contat la formació del Museu i s'ha projectat un audiovisual.
Actualment compta amb més de 2.000 espècies de mamífers, aus, peixos, rèptils, crustacis i batracis. D'altra banda n'hi han més de 5.500 espècies d'invertebrats, més de 1.500 plantes en els diferents herbaris, 3.500 minerals, més de 500 fòssils i altres seccions.

També et recomane:

Related Posts with Thumbnails