Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

dijous, de març 06, 2014

OLIMPÍADA DE BIOLOGIA 2014



Divendres 21 de febrer de 2014, a les 16:30 hores en l'Aula Magna de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de la UJI de Castelló, l'equip de Biologia de l'IES Penyagolosa participava en la Fase Autonòmica de la XIè OLIMPÍADA DE BIOLOGIA 2014.

Un total de 7 alumnes de 2n de Batxillerat conformaven el grup del Centre i, coincidint en la festa de les paelles de la Universitat, s'acomodaren nerviosament en els pupitres.

Encara que la durada de l'examen tenia una previsió marcada de dues hores, no els va caldre utilitzar tot el temps ja que prompte finalitzaren les dues parts que componia la prova: 60 preguntes tipus test i una sèrie de qüestions relatives a un text d'actualitat cintíficobiològica.

Una setmana després, ens assabentarem que, un any més, el departament s’havia col·locat en un lloc davanter en l’Olimpíada de Biologia.

Ha estat, en aquesta ocasió, Jesús García Vàzquez qui ha aconseguit situar-se com el segon classificat, amb un 8,9. De ben prop, en el 4t lloc s’ha classificat Celia García Gargallo, amb un 8,5 i Gonzalo Aznar, amb un 7,9 en el lloc 7è.

Ha estat una actuació molt destacable de tot l’equip ja que tots 7 han ocupat llocs del davant; els hem fet arribar la nostra felicitacions a tots ells i a totes elles.

No volem tancar la notícia sense enviar també, les nostres felicitacions als Departaments de Matemàtiques i de Física i Química per les destacables situacions de l’alumnat del Centre a les respectives Olimpíades de Matemàtica i Física.


També et recomane:

Related Posts with Thumbnails