Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

diumenge, d’abril 06, 2014

El Bloc "Penyagoloseta"

L'alumnat de "Biologia Humana" de l'IES Penyagolosa està duent a terme, des de principi de curs una tasca important, posar al nostre abast aquelles notícies que van apareixen als mitjans de comunicació i que els resulta interessants per als joves i les joves de la seua edat.
Els bacteris, les cèl·lules mare, el càncer, les malalties neurodegeneratives, les drogues, les vacunes, són alguns dels temes tractats.
Donar una volta per aquest Bloc ens endinsa en el món de les ciències i ens descobreix el món que interessa la nostra joventut.
Ens adonem que la ciència està viva i que té futur, malgrat els polítics de torn. Així mateix sabem que els futurs científics i les futures científiques estan en les nostres aules i si alguna cosa podem fer per aquests estudiants és animar-los a seguir endavant amb les seues il·lusions, amb les seues inquietuds.
Si ens donem una passejada veurem que la tasca educativa i educadora és gratificant. Ens han invitat a comentar el bloc i a votar-lo si és que ens ha agradat.
Donem-los aquesta satisfacció.

També et recomane:

Related Posts with Thumbnails