Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

diumenge, de juny 17, 2012

L'IES Penyagolosa al butlletí mensual de l'Institut Jane Goodall!

Revista de juny 2012 de l'Institut Jane Goodal
 En poc de temps, el treball de la companya Isabel Henares des del Departament de Biologia i Geologia de l'IES Penyagolosa de la ciutat de Castelló, ha obtingut el seu premi, que ni amb les millors previsions s'haurien aconseguit els resultats obtinguts.

Tant ha estat així que, fins i tot, la revista mensual de l'Institut Jane Goodall, del mes de juny d'enguany ho ha publicat:

Secció de la revista
APADRINAMENTS PER A ESCOLES
"Moltes escoles de tot el país s'han mobilitzat per a donar suport a la campanya al llarg de l'any, i han guanyat apadrinaments CHIMPAMIGOS anuals per la seua col·laboració. Entre aquestes escoles, vam destacar aquest mes als alumnes de l'IES Penyagolosa de Castelló, que s'han mobilitzat i en molt poc temps han aconseguit 67 mòbils. A més, han treballat i reflexionat sobre l'explotació del coltán i l'impacte negatiu que té sobre el medi ambient i la societat congolesa. La intenció és continuar l'any que ve i estendre la campanya a tot el centre. Moltes gràcies a tots!"

Amb  aquest treball s'han aconseguit apadrinar 2 ximpanzès de Tchimpounga, Kaoka i Kodia, dels qual es farà tot un seguiment anual.

Aquests són els certificats rebuts:
















Molt bon treball Isa i a l'alumnat de Biologia i Geologia de 1r. de Batxillerat.

També et recomane:

Related Posts with Thumbnails