Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

dissabte, d’agost 01, 2009

Continuen els incendis

En un post anterior demanava no haver de parlar d'incendis, però, aquest estiu serà impossible, mentre continua l'incendi d'Àvila, que ja ha arrasat 5.000 ha i causat 2 víctimes, s'ha declarat un altre, de categoria 2, de molt greu a l'illa de La Palma, entre el municipi de Mazo i Fuencaliente, al sud de l'illa. El foc afecta als dos minicipi i està totalment descontrolat, tot i acostant-se a la localitat de "El Paso".

L'incendi forestal d'Àvila



Ara per ara ja són 1.000 ha de bosc cremades, apuntant-se una de les hipòtesis a uns focs artificials llançats durant la nit en Tigalate. De moment s'ha hagut d'evacuar a unes quatre mil persones, la totalitat dels nuclis habitats de Fuencaliente i part de la vila de Mazo.
La situació és crítica, han caigut les comunicacions mòbils i fixes i no hi ha corrent elèctric. Un home que es trobava en la zona ha mort després de patir un infart en Fuencaliente. Les ambulàncies no podien accedir a la zona on es trobava. El incedio va començar a les 11 de la nit i es va estendre ràpidament en la zona forestada.
Els serveis d'extinció consideren que la situació és greu per les condicions del vent, la calor i la falta d'humitat, deifculten les seues tasques. Hi ha cases, magatzems, cotxes i locals calcinats.

Incendis en la Gomera i La Palma

També et recomane:

Related Posts with Thumbnails