Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

divendres, d’agost 07, 2009

Una beguda molt energètica


El "Journal of Applied Physiology" publica aquest mes un estudi realitzat a la Universitat de Exeter del Regne Unit en el qual es descobreix el suc de remolatxa com la millor beguda energètica, ja que augmenta els nivells d'energia possibilitant realitzar exercicis durant un 16% més de temps.

Els autors encara no estan segurs del mecanisme exacte que produeix que el nitrat del suc de remolatxa augmente l'energia, possiblement degut a que el nitrat es convertira en òxid nítric en l'organisme, reduint el cost d'oxigen que produeix l'exercici, extrem aquest que encara con s'ha confirmat.
Aquest efecte, que seria important per als i les esportistes de resistència, també produiria efecte molt positius per a persones majors o aquelles amb malalties cardiovasculars, respiratòries o metabólicas. Segons assenyala Andy Jones, responsable del treball, "el nostre estudi és el primer a mostrar que els aliments rics en nitrats poden augmentar la resistència en l'exercici. Ens va sorprendre l'efecte del suc de remolatxa sobre la recaptación d'oxigen perquè aquests efectes no es poden aconseguir per altres mitjans, inclòs l'entrenament. Estic segur que els atletes professionals i afeccionats estaran interessats en els resultats de la investigació".

També et recomane:

Related Posts with Thumbnails