Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

dilluns, de setembre 29, 2008

Visualització de la Ciència

La National Science Foundation (NSF) i la seua revista Science han fet publics els guanyadors i les guanyadores del seu Concurs "2008 de Visualització de la Ciència i la Enginyeria" amb la fi de apropar la ciència a la ciutadania a través de la il·lustració.
Il·lustradors, fotògrafs, informàtics i especialistes del grafisme de 21 països han presentat un total de 181 obres que intriguen, expliquen i eduquen.
El propi director de l'oficina legislativa del NSF, Jeff Nesbit, elogiava els guanyadors i guanyadores dient: "aquestes visualitzacions són ajudes a la comprensió, claus a la penetració i eines per a aprendre"

Es participava en 5 categories:Fotografia, Il·lustració, Gràfics informatius, Mitjans de comunicació interactius i no interactius.

El primer premi en Il·lustració és el que tinim ací de Linda Nye i the Exploratorium Visualization Laboratory de Sant Francisco, on es veu el sistema circulatori des dels punts macro i micro alhora.
També podem observar en el visionat la portada de la revista Science on es publiquen, el primer premi de fotografia de Mario Stefano de la Universitat de Nàpols a Italia: "El bosc de cristall", una imatge de microscopi electrònic i el de infografia de Collen Champ i Dennis Kunkel: "La festa de té del barret boig", ralatiu al libre "Alicia en el País de les Meravelles".

També et recomane:

Related Posts with Thumbnails