Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

dissabte, d’octubre 11, 2008

Blog Action Day 08


El Dia d'Acció Bloc és un esdeveniment sense ànim de lucre anual que té com a finalitat unir als i les bloggers, podcasters i videocasters del món, per a publicar sobre un sol tema el mateix dia.
La meta del Dia d'Acció Bloc és entaular un diàleg mundial en el qual diverses opinions i idees de milers de persones s'enfoquen en un sol tema.
Ara fa un any ja es va instar a la participació sobre el tema dels residus.
Per a participar-hi:
Publicar el 15 d'octubre
Si tens un blog, podcast, o videocast, pots comprometre't a participar durant el Dia d'Acció Blog. Des del 15 d'agost fins al 15 d'octubre, es demana als i les bloggers que es registren per a participar a fi que puguem veure quants blogs s'involucraran, i aproximadament com serà la grandària de la seua audiència.
El 15 d'octubre, els blogs participants publicaran una entrada, video o podcast que tractarà sobre "la pobresa". A més, si ho desitges podràs donar els ingressos de publicitat obtinguts durant aqueix dia a una institució de beneficència relacionada amb la pobresa.
Cal mantenir les publicacions relacionades amb el tema normal del bloc perquè les seues entrades siguen personalitzades i adaptades a l'audiència, i que examinen el tema des de diversos punts de vista.



Blog Action Day 2008 Poverty from Blog Action Day on Vimeo.

També et recomane:

Related Posts with Thumbnails