Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

dilluns, d’abril 21, 2008

Un bon precedent

Des del 5 d'abril i durant 10 dissabtes, es ve desenvolupant en el Saló d'Actes de la Facultat de Ciències, de la Universitat de Cantàbria, un cicle de conferències, aptes per a tota la família, que sota la denominació dels Dissabtes de la Ciència, organitza anualment la Facultat en col·laboració amb l'Aula de la Ciència .
Segons afirma el degà de la Facultat de Ciències, en anteriors edicions "l'acollida ha estat important" fins al punt que no només acudeix públic universitari sinó que "s'ha convertit en una activitat familiar". En la seua opinió açò es deu a l' "enfocament nou" del cicle, que gira entorn de la realització d'experiments in situ. Les sessions estan orientades a totes aquelles persones amb inquietud per la ciència i l'entrada és gratuïta. amb temàtica que va des de la Biologia a la Química, passant per la Física, les Matemàtiques o la Geologia.
Com a mostra, la propera es realitzarà el proper dissabte 26 d'abril, Angel Mañanes, en la qual, el professor del Dpt. de Física Moderna de la UC, impartirà la xarrada Alfa, Beta, Gamma, neutrons... i X: La radioactivitat segueix sent natural i útil.

La programació dels "Dissabtes de la Ciència", es du a terme en el saló d'actes de la Facultat de Ciències en horari de 11.30 a 13.
El cicle comptarà amb les jornades:
- "Un estrany passeig de la mà de Möbius" (12 d'abril).
- "Pèsols arrugats i micos diabètic: una introducció al ADN i el Projecte del Genoma Humà" (19 d'abril).
- "Alfa, Beta, Gamma, neutrons… i X: la radioactividad segueix sent natural i útil" (26 d'abril). - "Els nous aliments" (10 de maig).
- "Història de bacteris" (17 de maig).
- "Viatges virtuals per a aprendre ciència" (24 de maig).
- "Els volcans" (31 de maig).
- "L'energia del segle XIX: de les màquines tèrmiques a les màquines elèctriques" (7 de juny).
- "Oxidació ve d'oxigen? Històries i experiències curioses sobre una important transformació química" (14 de juny)

També et recomane:

Related Posts with Thumbnails