Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

dimecres, d’abril 09, 2008

SOFTWARE i WEBS educatives

Educared publica una sèrie de software i webs educatives que ens poden ajudar en la nostra àrea i que passe a descriure:
La Terra a vista de satèl·lit , és un conjunt de materials didàctics interactius sobre Teledetecció pensats per a alumnes del segon cicle de l'ESO i de Batxillerat. La finalitat principal dels materials és mostrar a l'alumnat la importància que té la Teledetecció espacial en la investigació del Canvi Climàtic Global del nostre Planeta a través de diversos exemples i estudis de casos actuals. Precisament, una de les autores és Mònica Grau, gran entesa en el tema CLIC i que participà junta Francesc Busquet en la Ira trobada CLIC a Castelló.
Mapes Conceptuals - ILCE, és un programari per a la creació de mapes conceptuals en espanyol. Encara que es tracta d'un bon suport per a l'alumnat per a l'estudi en tots els nivells d'ensenyament, personalment, continue preferint l'IHMC. No obstant això a la mateixa pàgina trobem altres activitats interessants.
Fundació Biodiversitat, és una organització de naturalesa fundacional, l'activitat de la qual es desenvolupa en l'àmbit de la conservació, estudi i ús sostenible de la biodiversitat, així com la cooperació internacional al desenvolupament. Es tracta d'activitats per a primària i primers cursos de l'ESO.
Sea monsters: a prehistoric adventure, és una web, en anglés, de la National Geographic, que desenvolupa diversos continguts relacionats amb els primers animals marins a través d'una col·lecció de lliçons descarregable en PDF, imatges en 3D, animacions de vídeo i línies de temps interactives. Les lliçons desenvolupen temes com roques i fòssils i el treball del paleontòleg, canvis per adaptació al mitjà i la seua investigació científica, factors de l'extinció d'una espècie, etc. A més inclou un glossari de termes científics i geogràfics. Està adreçada a l'alumnat de l'ESO
Guia de monuments megalítics d'Espanya, és una aportació d'informació sobre vestigis megalítics que tracta de mostrar l'estat actual dels exemplars que encara s'alcen al cap dels mil·lennis, així com la manera d'arribar fins a ells. està classificat per províncies i està ben adaptat al Batxillerat.

The space place, són una sèrie d'informacions, jocs, entreteniments i curiositats sobre el món espacial. Una web, en castellà, desenvolupada per la NASA, per al primer cicle de l'ESO, amb múltiples curiositats i continguts que es poden traslladar a l'àmbit de l'escola.
Animal planet, web on podem trobar tot tipus d'informació sobre els animals salvatges des del seu naixement fins als mètodes de caça i supervivència de tots ells, a més podem conèixer la seua història, evolució, famílies, hàbits...

També et recomane:

Related Posts with Thumbnails