Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

dissabte, de febrer 09, 2013

XI Jornades de Ciències de la Terra

Els dies 15, 16 i 17 de febrer se celebraran les XI Jornades de Ciències de la Terra en el Planetari de Castelló.

 Sergio des del Blog "Àmbit Científic", ens informa d'aquestes Jornades  que se celebren el proper cap de setmana al Planetari de Castelló.
Dr. Ignacio Martínez Mendizabal
El programa inclou la participació de ponents de reconegut prestigi i grans divulgadors, com ara el Dr. Ignacio Martínez Mendizabal - Membre de l'equip d'investigació d'Atapuerca guardonat amb el Premi Príncep Felipe d'Investigació Científica i Tècnica en 1997.
Així mateix Juan Antonio López Martín (Geólogo i Catedràtic d'Educació Secundària i professor en l'IES Ramón Arques de Lorca - veure conferència de 2012) ens ensenyarà diverses activitats d'aula
en  el seu taller.

 El món de les gemes serà motiu d'una conferència i d'un taller a càrrec de Rosa Mª Montero, Mª Ángeles Maroto i Luis I. Ochando
Jenaro Gil i Honorio Cócera (habituals en aquest esdeveniment) ens parlaran dels Els Jacints de Compostela de Canales, Sacanyet (Castelló)  i de la identificació de minerals  respectivament.
La jornada del dissabte es completarà amb una experiència d'investigació paleontològica en l'aula dirigida per Joan Castany en l'IES El Caminàs i guardonada amb el primer premi de la IV edició del concurs El Gust d'Investigar.
Finalment tindrà lloc el taller de meteorologia recreativa d'Antonio Bernal que intenta aproximar aquesta ciència als alumnes més joves.
Les ponències i conferències del diumenge tampoc tenen desaprofitament: Patrimoni Paleontològic de Castelló.
Begoña Poza Grans catàstrofes històriques, bíbliques, etc. i la seua justificació científica i geològica (jugant amb Google Earth) - Vicent Cardona
Tenia Archaeopteryx, el primer au, ocells en el cap - Patricio Domínguez.

També et recomane:

Related Posts with Thumbnails