Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

dijous, d’octubre 18, 2012

Setmana Europea de la Prevenció de Residus


Del 17 al 25 de novembre de 2012 se celebrarà la quarta edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que neix d'un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. Una setmana que pretén posar en valor la cultura de previndre la generació dels residus en tots els sectors de la societat i donar-la a conèixer a tota la ciutadania.
Les accions que es realitzen en el marc d’esta celebració, tenen els objectius de:
  • Donar a conèixer les estratègies de reducció dels residus i la política de la Unió Europea i dels Estats membres en esta matèria.
  • Fomentar accions sostenibles per a reduir els residus a Europa.
  • Difondre les accions dutes a terme en els diversos actes desenrotllats per mitjà d’exemples concrets de reducció de residus.
  • Motivar per al canvi de comportament quotidià dels europeus, en relació a la producció i consum de béns i servicis.
Des de l’inici d’este projecte, en 2009, el Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV), dependent de la Direcció General de Qualitat Ambiental, és l’entitat organitzadora dins de la Comunitat Valenciana que s’encarrega de validar, coordinar i difondre les accions proposades per les entitats que vullguen adherir-se al projecte (empreses, centres educatius, administracions, ONG, etc.).
Així, des del CEACV  animen i presten el seu suport tècnic perquè els centres realitzen alguna acció per a la prevenció dels residus en eixa setmana i que implique els seus  integrants o a tercers.
Podeu trobar més informació en el document adjunt o, en la web del CEACV,  on podeu veure exemples d’accions realitzades per altres entitats de la Comunitat Valenciana en anys anteriors. Així mateix, en la pàgina web del projecte, podeu trobar més idees i exemples fets en altres països, així com còmics, jocs virtuals, autodiagnòstics

També et recomane:

Related Posts with Thumbnails