Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

dimarts, de maig 29, 2012

El darrer programa de "REDES"

De cap nou, després d'una sèrie de problemes físics, que me manté allunyat de l'aula, intente recuperar la normalitat de manera lenta però progressiva.
Vaig a fer-ho amb una notícia, no massa bona per aquells que mantenim un esperit investigador de les noves realitats que ens envolten; es tracta del darrer programa de "REDES" emet el passat diumenge dia 27.
Tots els programes he anat incloent-los en el Bloc per la riquesa dels seus continguts.
Per això, i a manera d'homenatge, m'agradaria informar-vos d'aquest programa, el qual, realment és la segona part del que s'oferí el 29 d'abril: "Els misteris de l'Univers", on Eduard Punset entrevista, al llarg dels dos programes a l'astrònom i divulgador científic: Stuart Clark, al voltant dels grans misteris de l'univers, com ara l'origen de la vida o la relació entre la ciència i la religió:

Curiosament s'introdueix en el programa una errada, ja que afirma que el temps que ha tardat en arribar la llum a la Terra no és de 46.000 milions d'anys, sinó de 13.400 milions.
En ambdós relativitza distàncies i grandàries usant el "http://www.fcbarcelona.cat/camp-nou".
Visionem doncs aquests dos vídeos:

ELS MISTERIS DE L'UNIVERS I:
"La gravetat modela l'univers a gran escala però encara no sabem exactament que és" (Stuart Clark)ELS MISTERIS DE L'UNIVERS II:
"La religió no hauria d'usar-se com una ruta per al coneixement" (Stuart Clark)


També et recomane:

Related Posts with Thumbnails