Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

dissabte, de setembre 25, 2010

Un gran pas endarrere

Si bé, fa uns dies manifestava la meua satisfacció per la decisió, valenta, de prohibir les curses de bous a Catalunya, la llei aprovada el passat dia 22 de setembre, per eixe mateix parlament, per a "blindar" els correbous, no deixa per menys que posar de manifest una posició incoherent, absurda i demagògica, política, al cap i a la fi, per part d'uns i unes parlamentaris/es que van i venen sense saber ben bé allò que ahir, avui o demà estan votant.

Tots i cadascun dels arguments utilitzats en el seu dia, pels parlamentaris i parlamentàries que votaren a favor de defensar la prohibició de les curses de bous són d'aplicació als correbous; els animals pateixen de la mateixa manera en un i un altre lloc, per la qual cosa, prohibir una i permetre l'altra cau en la més absurda de les situacions i pot donar arguments, mai suficients, a aquells i aquelles, que en el seu dia s'oposaven i s'oposen a la prohibició de les curses de bous.
Observem el comportament d'aquest animal i jutgem si realment es mereix aquests moments d'estrès, d'ansietat, de patiment i de ganes de fugir d'ací i tornar a campar lliurement pels praus. Qui mereix els aplaudiments?


Videos tu.tv

Donen peu a actituds i celebracions com la que està preparant-se a Castelló el proper mes de la "fiesta del toro", on s'ha vist celebrar una festa sobre el martiri, el maltractament, el patiment ... d'algú?. Això només pot passar a Castelló i ara al parlament de Catalunya.

També et recomane:

Related Posts with Thumbnails