Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

diumenge, de març 28, 2010

Al caient de l'impossible

Ahir vaig tindre l'oportunitat d'escoltar a l'alpinista i creador del programa 'Al caient de l'impossible', Sebastián Álfaro, a Benicàssim; un acte organitzat pel Centre Excursionista de Benicàssim en el segon cicle de conferencies 'Temps de Muntanya i Natura'.
Amb un gran poder de comunicació i de manera força atractiva Sebas, va compartir amb el públic assistent diferents esdeveniments ocorreguts al llarg dels 28 anys que ha estat al capdavant de del programa a TVE fins que va ser acomiadat el 30 de desembre de 2008.
La conferència va estar acompanyada d'un magistral documental, que ens il·lustrava amb les seues aventures més arriscades: des de l'ascensió dels catorze cims que en el món superen els vuit mil metres fins a la travessia caminant al Polo Nord i el Pol Sud.
Al llarg dels més de 150 expedicions i  més de 300 produccions realitzades, va saber convertir l'aventura moderna i les activitats relacionades amb ella en un fenomen social i en un referent del gènere documental i audiovisual a tot arreu.
No obstant la vessant aventurera, Àlfaro ens va saber emocionar al públic narrant el projecte humanitari a Pakistan en el qual està immers.
Les Andes, l'Annapurna, Kangchenjunga ... en poc més d'hora i mitja Salva va saber traslladar-nos a tots eixos llocs d'una manera humana i atractiva. Ens traslladà a la "trastenda" dels programes. Ens va fer sentir, per uns minuts protagonistes dels seus programes. 

També et recomane:

Related Posts with Thumbnails