Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

dijous, de juliol 23, 2009

Incendis d'estiu

Aquesta setmana està essent terrible pel que fa als incendis, esdeveniments, malauradament, ja habituals a l'estiu, més encara si, com en els actuals, comporta, a més de les pèrdues materials, la mort de persones.

Llegint aquestes notícies dels incendis de Terol, Tarragona ... veig pel balcó, són les 4 de la vesprada, una gran columna de fum que em donen un pressentiment fatal i avions que van cap a la zona entre Alcora i Borriol.

Efectivament es verifica allò que havia passat pel meu cap: Un incendi forestal, sembla ser, producte de crema incontrolada de rastrolls s'ha declarat a les Pedrisses d'Onda; animat per les altes temperatures, el meu termòmetre marca 40,3º i amb una humitat del 18%, aquest es desplaça cap a les zones d'Alcora i Borriol, tocant Ribesalbes i a Castelló. Monte Cristina, Racó de Mercader, la Pinada de la Rambla, Montecristina i altres urbanitzacions estan essent desallotjades; sembla ser que alguna casa ja ha estat afectada. També s'ha tallat la carretera CV-21, entre l'Alcora i Castelló.

Segons informa la ràdio treballen en l'extinció de l'incendi 8 brigades, 3 mitjans aeris, 1 helicòpter i bombers dels parcs de Nules, Onda i Lucena. L'alcalde d'una de les poblacions afectades, Enrique Navarro, ha assegurat a Ràdio Castelló que l'incendi s'ha degut al fet de la crema incontrolada de rastrolls. El lloc de comandament s'ha situat en Venda Garpara.

També et recomane:

Related Posts with Thumbnails