Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

divendres, de novembre 09, 2007

Greenpeace i el Photoclima

El darrer llibre de Greenpeace: Photoclima i que podem descarregar-nos en PDF ens mostra una sèrie d'imatges futures de diferents indrets afectats pel canvi climàtic.

Pot ser siguen considerades escenes un tant alarmistes ( o no?) però després de veure, amb el meu alumnat el documental "Tierra" o "una veritat incòmoca" d'Al Gore, si al menys ens fa reflexionar sobre els possibles efectes devastadors fruits del canvi climàtic i la urgència de reduir de manera dràstica les emissions de CO2 i amb això aconseguim que les imatges no es facen realitat s'haurà aconseguit un bon grapat de propòsits.



Plantacions de tarongers en Sumacarcer, València.


8 comentaris:

Anònim ha dit...

jo crec que s'ha de fer alguna cosa urgentment ara que encara estem a temps perque sino, quin planeta els deixarem a les properes generacions?un planeta devastat, sense solució? dons ara que encara estem a temps comencem per nosaltres mateixos i fem alguna cosa per evitar el canvi climàtic del nostre planeta

Anònim ha dit...

Estem acabant amb la Terra...
Hui en dia la gent està molt més concienciada i crec que fa moltes més coses que avans per no contaminar tant. Però és una llàstima que sols ens preocupem de la Terra quan està malalta, quan ja hem destruït milers d'esècies. Si totes les mesures que estem prenent ara les haguerem fet des de sempre no res d'acò estaria pasant ara. Esperem que no siga massa tart!!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

El cambi es radical, extrem.

Amb el cambi podríe fer-se un efecte dominó amb flora/fauna, per la cual cosa tenim que previndre per a que puguem gaudir d'aquest planeta i d'aquestes condicions molts CENTENARS d'anys mes.

El ser humà te condicions per fer i desfer-ne el paissatge, el clima...
Per això podem i debem utilitzar medis per a que puguem gaudir la Terra al menys amb l'estat que està ara.

Anònim ha dit...

Espere que la foto consiensie a algu i fage algo per a evitar com seria Valencia, si no fem algo, en un futur.

A vore si els de green peace fan mes fotos aixina i la gent es consiensi definitivament

Anònim ha dit...

Hi ha que fer alguna cosa ja. No podem seguir fen d'aquest planeta un poal d'escombros com hem fet fins ara, no fem més que embrutarlo.

La foto posa els pels de punta, i no es per a menys, ja que aquesta situacio no vindra d'açi anys, JA ESTA PASSANT. No anem molt bé de temps, ens hem adonat massa tard, pero encara podem intentar no matar a la nostra font de vida. No es cosa d'uns, es cosa de tots.

Anònim ha dit...

Despues de vore lo de Valéncia no tinc paraules sobre aixà.Pense que estem acabant amb la la vegetació y amb la capa d'ozó.El problema principal és el l'emisió de gasos a l'atmosfera y això ho podem cambiar pero ya.Estem esgotan el recursos que han tardat millóns d'anys y ho estem esgotant en poc temps y això no hi ha dret.Esperem que en els próxims anys això es puga evitar,ya que sino els nostres descendents ho sofriran molt més que nosaltres y lo pijor és que la terra no agantará molt si seguim aixi.

Anònim ha dit...

La veritat es que és molt impactant, pero tots sabem que si no es fa res, el món acabarà així..
És una veritat molt incòmoda de acceptar pels empresaris i polítics, com per exemple G.Bush que prefereix dir que això del canvi climàtic és un invent que han fet els científics per a perjudicar la "creixent economia americana".. penós...



En fi, a veure si el món veu amb aquestes imatges que açó no és ninguna broma

També et recomane:

Related Posts with Thumbnails