Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

divendres, de juliol 20, 2007

La vitamina C no guareix el refredat

Un estudi revela que prendre la substància no millora els símptomes de la dolència.

Les taronges i el suc de llima són el remei casolà més estés per a guarir els refredats. No obstant això, un estudi ha revelat que la vitamina C poc pot fer per alleujar els seus símptomes.

El descobriment procedeix d'un experiment realitzat a 11.350 persones que prenien almenys 200 mil·ligrams de vitamina C al dia.
L'estudi ha estat difós a través de The Cochrane Library, la publicació de l'organització internacional Cochrane Collaboration.
Les conclusions revelen que la ingesta d'aquesta substància no redueix el risc de la majoria de les persones de constipar-se. Així mateix, tampoc millora els molests símptomes ni disminueix els dies de convalescència.
Aquestes dades canvien quan es tracta de gent que realitza exercici físic extrem o, bé, quan la temperatura és molt baixa. En aquests casos, la vitamina C sí és útil. Així ho van comprovar entre 642 atletes, esquiadors i soldats fent exercicis en un ambient fred, ja que la ingesta de suplements de vitamina C va reduir en un 50% la possibilitat de constipar-se.
El valor i la utilitat de la vitamina C en els refredats ha estat objecte de controvèrsia durant sis dècades. A pesar d'això, aquesta substància es ven per a aquestes finalitats.

També et recomane:

Related Posts with Thumbnails