Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

divendres, de juny 19, 2015

Guardonada l'estació meteorològica

Fa uns dies ens fèiem ressò de l'estació meteorològica construïda per l'alumnat d'informàtica de l'IES Penyagolosa.
Doncs bé, aquest grup d'alumnes, integrat per:
Iván Chinarro,
Daniel Sales i
Alejandro Zarut 
que exposaren el projecte a l'alumnat de 1r. ESO ha estat guardonat amb el primer premi d'Informàtica i Tecnologia del "Gust per investigar" de la UJI.
El projecte tractava de construir una estació meteorològica utilitzant tecnologies de baix cost per a substituir la vella estació que teníem en el terrat de l'institut. A més el projecte s'ha realitzat de manera que les dades dels diferents sensors són enviats a Internet i publicats en diferents pàgina web de meteorologia d'àmbit mundial i de recollida de dades. Açò possibilita que hom puga visualitzar la informació meteorològica des d'una pàgina web, consultar l'evolució mitjançant l'històric de dades enviades i descarregar les dades per a realitzar estudis estadístics des de programari especialitzat.
Es també digne d'esment el Premi de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE-UJI) al millor treball de recerca, al grup format per Joan Capella, Marc Iturralde i Yoel Melul, així mateix de l'IES Penyagolosa.
El seu projecte: "Mesurant amb la llum" estudia diferents aspectes de les interferències i de la difracció de la llum a partir d'experiències com la de YOUNG.


Però no acaben ací els guardons. També s'aconsegueix el premi de Matemàtiques i Física i Química amb el treball: "Lents d'aigua"; el grup format per l'alumnat de 1r. de Batxillerat:
Andrea Gallén,
Ignacio García i
Rebeca Herbella
estudià la refracció de la llum a través d'una lent d'aigua, obtinguda en omplir d'aigua un vidre de rellotge, comportant-se com una lent convergent, obtenint-se imatges reals:



Felicitats a tots tres grups.


També et recomane:

Related Posts with Thumbnails